Sosiaalinen media

Facebook

Kansallisarkistolla on Facebook-sivu, jolla on mahdollisuus vapaampaan keskusteluun ja kommentointiin. Facebookissa myös julkaistaan uutisia sekä tietoja näyttelyistä ja tapahtumista.

Myös Kansallisarkistoon kuuluvalla Saamelaisarkistolla on oma Facebook-sivunsa, jolla kerrotaan nimenomaan saamelaisalueen arkistoihin liittyvistä asioista.

Näiden lisäksi voit liittyä Facebookissa Arkistolista-ryhmään, jossa kaikki jäsenet voivat päivittää uutisiaan. Arkistolista korvaa aiemmin käytössä olleen arkistolaitoksen sähköpostilistan. Viranomaisuutisten jako Facebookissa on keskitetty Arkistolista-ryhmään.

Instagram

Seuraa Kansallisarkistoa Instagramissa. Instagramissa tuomme esille ainutlaatuisia aineistojamme kuvien, videoiden ja tarinoiden kautta. Luvassa on jännittäviä löytäjä makasiineista, ajankohtaisia asiakirjoja sekä behind the scenes -videoita arkiston arjesta.

Twitter

Seuraa Kansallisarkiston tiliä @Kansallisarkist Twitterissä.

YouTube

YouTube-kanavamme on nimetty Kansallisarkistossa sijaitsevan Viisas Hiiri -patsaan mukaan. Videoiden avulla opit käyttämään verkkopalveluitamme ja tietokantojamme sekä näet parhaita paloja tapahtumistamme.

Flickr

Kansallisarkisto on tallentanut Flickr-kuvapalvelun albumeihin esimerkiksi sisällissotaan, majakoihin ja lottakruunuun liittyviä kuvia.

LinkedIn

Oletko kiinnostunut Kansallisarkistosta työpaikkana? Seuraa meitä LinkedIn-palvelussa.