Tilaa Kansallisarkiston esittely ryhmällesi

Voit tilata ryhmällesi Kansallisarkiston aineistoihin, palveluihin ja tiloihin perehdyttävän esittelyn. Esittelyjä järjestetään kaikissa toimipaikoissamme. Esittely koostuu PowerPoint-esityksestä sekä kierroksesta vierailun kohteena olevassa toimipaikassa.

Ryhmäesittelyjä järjestetään vierailun kohteena olevassa toimipaikassa pääsääntöisesti sen aukioloaikoina. Huomioithan, että lähtökohtaisesti esittelyjä toteutetaan inarinsaameksi ja pohjoissaameksi vain Saamelaisarkistossa.

Aukioloaikoina järjestetyt pedagogiset ryhmäesittelyt (perusopetuksen, toisen asteen ja korkea-asteen vierailijaryhmät) ovat maksuttomia. Ei-pedagogisista tai erityisjärjestelyjä vaativista esittelyistä peritään Kansallisarkiston hinnaston mukainen maksu.

Valitse ensin toimipaikka, johon haluatte tulla vierailulle, ja tee tilaus

Voit ottaa yhteyttä Kansallisarkistoon myös sähköpostitse (kirjaamo@kansallisarkisto.fi) tai puhelimitse (029 533 7000).

Virtuaaliesittely Rauhankadun toimipisteeseen

Virtuaaliesittely Rauhankadun toimipisteeseen

Voit tutustua Kansallisarkiston Rauhankadun toimipisteeseen myös virtuaalisesti!

Voit liikkua paikasta toiseen valkoisia nuolia klikkaamalla. Hiirellä vetämällä (klikkaa kuvaa, pidä hiiren näppäin pohjassa ja liikuta hiirtä samalla)  voit muuttaa katselukulmaa, sillä kaikki kuvat ovat 360°-panoraamakuvia. i-infopalluroista saat lisätietoa kiintopisteistä.

Virtuaaliesittelyn on toteuttanut Lemonworks.