Saamelaisarkisto, Inari

Muutoksia Saamelaisarkiston toimintaan 1.6.–31.12.2023

Saamelaisarkiston toimintaan ja tutkijasalin aukioloon tulee muutoksia 1.6 –31.12.2023 väliseksi ajaksi, sillä arkistonhoitaja siirtyy työskentelemään pääosin Oulusta käsin 1.6 alkaen.

Saamelaisarkiston puhelinnumeroon ja sähköposteihin vastataan normaalisti koko tuon ajan. Tietopyyntöihin vastataan tavalliseen tapaan ja arkistonhoitajan tavoittaa kuten tähänkin asti.

Saamelaisarkistonhoitaja pyrkii käymään Inarissa noin 6 viikon välein tai tarvittaessa. Tutkijasalin käyttäjien sekä vierailijoiden on syytä ottaa hyvissä ajoin yhteyttä Saamelaisarkistoon, jotta vierailut ja materiaalien käyttö tutkijasalissa saadaan sujumaan mahdollisimman jouhevasti.

Varaa aika tutkijasalikäynnille

Lue lisää

Arkisto on kiinni lokakuussa pe 6.10 sekä pe-su 13.–22.10.2023.

Saamelaisarkiston tutkijasali

Saamelaisarkiston tutkijasali.

Saapumisohjeet

Saamelaisarkiston tilat ovat Sajoksen toisessa kerroksessa. Ilmoitathan saapumisestasi etukäteen! Voit myös kysyä neuvoa Sajoksen Infosta.

Pysäköinti: Kulttuurikeskuksen edessä on maksuttomia pysäköintipaikkoja.


Näytä isommalla kartalla

Esteettömyys

Pääsisäänkäynti on varustettu automaattisella avausmekanismilla. Saamelaisarkiston tiloihin pääsee hissillä. Ilmoitathan saapumisestasi etukäteen!

Sisätilat ovat esteettömiä ja henkilökunta auttaa tarvittaessa ovien avaamisessa. Inva-WC löytyy ensimmäisestä kerroksesta. Opaskoirat ovat sallittuja.

Palvelut

  • Kahvila Čaiju
  • vaatesäilytys